четверг, 10 мая 2018 г.

Автолицар і друзі - мультики українською мовою - З любов'ю до дітей

Автолицар і друзі - мультики українською мовою - З любов'ю до дітей

Підпишіться https://goo.gl/uY3Q66🌸 і щодня дивіться цікаві мультики українською мовою. Збірка «Автолицар і друзі» - це мультики про машинки на українській мові від ютуб каналу «З любов’ю до дітей".

Мультфільм "Автолицар і друзі" - автор сценарію Андрусів Галина, озвучили: Назар Савко, Надя Рута.

Не проґавте нові мультики для дітей! Якими бувають машини і про що розмовляють між собою? Цей мультфільм буде також цікавий для дітей, які люблять дивитись мультики про трактор.

Ставте лайки, діліться з друзями! 💙https://www.facebook.com/SonechkoProject

Підтримайте коштами україномовний проект "З любов’ю до дітей" - https://goo.gl/njai6D 💗

Пісні для дітей - https://goo.gl/ccBGsa
Українські народні пісні - https://goo.gl/NFCt6Z
Руханки та фізкультхвилинки - https://goo.gl/hLMdUL
Українські колискові - https://goo.gl/8JUE9b
Розвиваючі мультики для дітей - https://goo.gl/iZ1whZ
Абетки - https://goo.gl/nYQVNb
Мультфільми - https://goo.gl/dYLZrV

Відомі українські народні казки:
Колобок - https://youtu.be/wlZ3Gmkb-Mo
Курочка Ряба - https://youtu.be/x5Hi2rcTYno
Ох - https://youtu.be/MosIKMT0JUA
Івасик-Телесик https://youtu.be/iqKbY56y9UI

Дякуємо Вам за перегляд, поширення і підписку.
Дякуємо, що Ви з нами!
Свинка Пеппа (Pig Peppa) - українською (1сезон, 1-20 серії). Фіксики - всі серії підряд (Збірник 6). Мультики про машинки - ТРАЙК ПОЧИНАЄ НАВЧАННЯ та інші мультфільми для дітей українською мовою. Маша та Ведмідь: Мишко + Ведмедиця ❤️ Кращі серії про любов / Masha and the Bear. Мультики про машинки для дітей українською мовою - Автолицар і його друзі - Дитячі мультфільми. Фіксики - всі серії підряд українською (збірник 7). Збірка дитячих пісень ЇЗДИТЬ ТРАКТОР ПО ГОРОДУ 🚜 українські пісні та музичні мультфільми для дітей. Чаггінгтон українською / Сезон 1 Серія 01-13. Дора - Мандрівниця ( сезон 8 серія 12). Грузовичок Лева - Мультики для малышей - Собираем грузовик. Найкращі Дитячі Пісні - Розвиваючі Мультики Українською - З Любов'ю до Дітей. Мультики про самолетики и машинки - Супер Крылья - Джетт и его друзья - Все серии подряд HD. Лунтик - 3 сезон (Лунтик в HD). Фіксики - Всі серії підряд (Збірник 5) / мультфільми українською мовою. АВТОЛИЦАРІ І ДРУЗІ та інші мультфільми для дітей українською мовою - З любов'ю до дітей. Мультфільми про машинки 🚚 українською мовою всі серії підряд 🚜 З любов'ю до дітей. Тоботы 4 сезон - Новые серии - 12 Серия | Мультики про роботов трансформеров. Пісня про Кульбабу - Чудові Дитячі Пісні - З Любов'ю до Дітей. Зак та Кряк українською \ серії 41-52 \ 720p. Збірка мультфільмів для дітей українською мовою АВТОЛИЦАР І ДРУЗІ З любо'ю до дітей. Збірка мультфільмів для дітей - ПРИГОДИ ТРАЙКА - АВТОЛИЦАРІ І ЙОГО ДРУЗІ - ЗВІРОМОБІЛІ. Дитячі пісні про машинки - Мультфільми про трактори - Музичні мультики українсьою З любов'ю до дітей. Каю українською | Сезон 4 Епізод 12. Каю українською | Сезон 1 Епізоди 21-41. Поросенок - все серии с 1-й по 10-ю!. Збірка дитячих пісень Крейзі БУС - розвиваючі мультики для дітей українською мовою. Збірка чудових пісень для дітей КОЗА-ДЕРЕЗА - українські дитячі пісні та мультфільми. Пригоди моторної Мурашки 🚗 та інші розвиваючі мультфільми для дітей українською мовою. Каю (20 серий) ЛАН. Музичний мультфільм про машини 🚗 В ГОСТІ ДО БАБУСІ та інші пісенні мультики для дітей. Фіксики - всі серії підряд українською (Збірник 1). Живчик та його друзі. Мультики про машинки. МАШИНКИ ДЛЯ ДЕТЕЙ. Все серии подряд. Пожарная машинка, Полицейская машинка.

Комментариев нет:

Отправить комментарий